top of page
IMG_0950_edited_edited.jpg

Bonderudbakken Kjøtt

Bonderudbakken Kjøtt ble til under en joggetur i 2024. I 15 år har jeg vært på utallige fester, overnattinger og sammenkomster med kjøtt fra gården jeg vokste opp på. Da jeg hentet nok en forsyning hjemmefra, slo det meg – kanskje det er på tide at flere får smake? Etter joggeturen la jeg ut en post på Strava. Den fikk raskt oppmerksomhet og bekreftet at interessen absolutt er der. Noen små kjøttsalg senere er vi endelig klare for lansering!

  • LinkedIn
  • Instagram

Hva er Bonderudbakken Kjøtt?

Bonderudbakken Kjøtt er økologisk gressforet storfekjøtt av rasen Hereford, laget sakte og med omtanke. Vi driver med sakte landbruk, hvor dyrevelferd står i sentrum. "Hvis du ikke kan drikke vannet, kan i hvert fall ikke dyrene drikke vannet" – dette er mantraet vi vokste opp med, og det følger vi fortsatt den dag i dag. Våre dyr får gå fritt både inne og ute, og kalvene går sammen med mor de første månedene av livet. Kuene får til og med sommerferie på beite, hvor de kan spise og bevege seg slik dyr skal fra mai til september. Kvigene har eget beite året rundt.

Hvilket kjøtt kan bestilles?


Vi slakter rundt 30 dyr i året – rundt 18 tonn kjøtt som forlater gården. Av et dyr på 600 kilo blir bare 240 kilo til produksjonskjøtt, hvorav kun 15 kilo utgjør de mest ettertraktede biffstykkene: indrefilet, ytrefilet og entrecôte.
 

Vi ønsker å tilby det folk vil ha – kjøttpakker med de mest populære stykkene. Samtidig vil vi at hele dyret skal bli brukt. Derfor har vi, gjennom 15 år, perfeksjonert våre hamburgere – perfekte for grillen nå som våren og sommeren nærmer seg! Vi vet også at nordmenn elsker taco, så vi har kjøttkasser med kjøttdeig. Kjøttdeigen kommer i vakuumerte flatpakker, slik at de tar minimalt med plass i fryseren.

Det siste produktet vi har perfeksjonert for å utnytte hele dyret er spekepølse av storfe. Langtidslagret og røkt, men med masse smak. 

bottom of page